Meest gestelde vragen

Ja, wij bieden hulp en ondersteuning bij onduidelijkheden. U ontvangt van ons altijd een uitgebreide online handleidingmaar indien u er dan alsnog niet uitkomt kunt u uw vraag mailen naar service@xolitcare.com. Wij reageren dan zo snel mogelijk en kunnen, indien gewenst, online met u mee kijken. 

Nee, XolitCare richt zich op software as a service (SaaS). Natuurlijk kunnen wij op basis van onze ervaring een aanbeveling doen wat het meest geschikt is voor uw organisatie.  

Nee, XolitCare gebruikt de gegevens op geen enkele andere manier en zal de gegevens nooit doorgeven of -verkopen aan andere partijen, zoals verzekeringsmaatschappijen. Alle gegevens staan opslagen op servers in Nederland en vallen onder de Nederlandse wet- en regelgeving.  

Wanneer u overtuigd bent van de kracht van XolitCare, komen wij graag persoonlijk met u in contact. Via de contactpagina kunt u met ons in contact treden voor een vrijblijvend gesprek en een vrijblijvende offerte.  

Ja, absoluut. XolitCare neemt veiligheid uiterst serieus, zeker omdat het om persoonlijke en privacygevoelige cliëntinformatie gaat. Onze servers worden gehost door een eersteklas-datacenter dat dag en nacht wordt bewaakt. We garanderen bovendien dat onze software steeds wordt bijgewerkt met de nieuwste beveiligingspatches. Ons datacenter voldoet aan de EU Safe Harbor-richtlijnen en alle abonnementen zijn voorzien van een SSL-encryptie om uw gegevens te beveiligen. Daarnaast hanteren wij extra beveiligingsmaatregelen, zoals toegang via beveiligde netwerken en geautoriseerde apparaten.  

Samen met onze klanten kijken we continu hoe XolitCare verder verbeterd kan worden. Verbeteringen die van algemeen nut en belang zijn, komen automatisch terug in de nieuwe releases. U hoeft dus niet te betalen voor nieuwe functies. XolitCare is één product en u heeft daarom toegang tot alle modules. 

Bent u al klant? Dan heeft u uw eigen inlogpagina ontvangen. Bent u deze kwijt, neem dan contact met ons op en wij sturen u de gegevens opnieuw naar u toe.

Bent u nog geen klant? U krijgt uw eigen login als u een abonnement afneemt. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u door te spreken.  

Het is wettelijk geregeld dat de cliënt formeel eigenaar is van de cliëntgegevens. Maar in de praktijk bent u dat; het zijn tenslotte uw zorgprocessen. XolitCare wil dat onze klanten de software gebruiken omdat ze er enthousiast over zijn, niet omdat hun gegevens erin vastzitten. U kunt al uw informatie uit XolitCare exporteren, wanneer u maar wilt. 

XolitCare wordt aangeboden in drie delen, namelijk:

  • XolitECD: zorgverleners hebben toegang tot actuele informatie, waardoor zij sneller beslissingen kunnen nemen en zich meer kunnen richten op waar het écht om draait: zorg.  
  • XolitFamily:
    • Cliënten en hun familieleden hebben toegang tot alle relevante informatie en worden aangemoedigd om actief bezig te zijn met het zorgproces.
    • Andere deelnemers in het zorgproces, zoals externe artsen en begeleiders, hebben een accuraat en diepgaand overzicht in het dossier van de cliënt.  
  • Xolitadmin: administratief medewerkers en (systeem)beheerders beheren het systeem op afstand, kunnen ad hoc rapportages maken en analyses uitvoeren met third party oplossingen.  

Samen zijn deze drie delen XolitCare.

Wanneer we een persoonlijk gesprek met u hebben gehad en u heeft besloten om met XolitCare te gaan werken, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij zullen de omgeving – achter de schermen – klaarzetten en voorbereiden voor gebruik. Wij zetten alles op alles om u zo snel mogelijk met XolitCare aan de slag te laten gaan, maar houd rekening met een gemiddelde voorbereidingstijd van 10 werkdagen.

Ja, wij komen graag bij u langs voor een demo. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Het systeem van XolitCare wordt gebruikt op basis van het aantal medewerkers binnen uw organisatie. Gedurende het gebruik van XolitCare zal uw personeelsbestand wisselen; medewerkers gaan weg, andere medewerkers komen er juist bij. U kunt op elk moment het aantal gebruikers aanpassen, dit doet niets af aan het abonnement. 

Benieuwd of XolitCare bij uw organisatie past? Wij komen graag bij u langs.