Gepubliceerd op

Waarom XolitCare en niet de concurrent?

Als zorgprofessional moet u zich kunnen bezighouden met de zorg voor uw cliënt. Om dit na te leven digitaliseren wij zorg en (zorg)administratie niet alleen, maar bieden wij alle partijen de instrumenten om kwalitatiever en efficiënter te werk te gaan. Dit geldt niet alleen voor de zorgprofessional, administratief medewerker of teamleider die gebruik maakt van de applicatie, maar ook voor alle andere betrokkenen zoals mantelzorgers of de cliënt zelf.    

In de zoektocht naar het optimale systeem voor verhoogde kwaliteit in de zorg voor uw cliënt komt u hoogstwaarschijnlijk verschillende oplossingen tegen. Zo bieden ZillizNedap Ons en Adapcare vergelijkbare applicaties aan. Met nadruk op vergelijkbaar. Want XolitCare gaat verder dan het traditionele Elektronisch Cliëntendossier en biedt het meest moderne systeem wat er momenteel verkrijgbaar is. Wat houdt dat in?  

XolitCare houdt het onderscheid zuiver. Want kwaliteit kan alleen geleverd worden wanneer je focus aanbrengt en je je beperkt tot de kernkwaliteiten. Elke totaaloplossing is dan ook een compromis. Planning, boekhouding, capaciteitsplanning en medische informatie zijn allemaal voorbeelden van functionaliteiten en systemen waar anderen expert in zijn. Zorg ervoor dat je daarmee kunt koppelen. De som der delen is zo groter, met bovendien een veel grotere mate van flexibiliteit tot leverancierskeuze.  

Door ons geavanceerde systeem kan zelfredzaamheid van de cliënt worden vergroot, wordt geavanceerde managementinformatie beschikbaar gesteld en kunnen alarmeringen worden gedaan op basis van gebeurtenissen, vragenlijsten en eHealth toepassingen. Door middel van uitgebreid onderzoek, met inachtneming van de wensen en behoeften van de zorgprofessional en de cliënt, zijn wij uiteindelijk tot een geschikt modulair systeem gekomen. Een applicatie die voor iedere zorginstelling, groot of klein, perfect toepasbaar is.  

Bent u benieuwd hoe het systeem van XolitCare u verder kan helpen? Vraag een demo aan.

Benieuwd of XolitCare bij uw organisatie past? Wij komen graag bij u langs.