XolitCare

"Zorg doe je samen"

Waarom XolitCare?

De cliënt centraal 

Voor het bieden van kwalitatieve zorg is het noodzakelijk de cliënt centraal én voorop te stellen. Het gaat immers om het welzijn van de cliënt. Meer transparantie in het eigen zorgproces, het aanmoedigen van zelfredzaamheid bij de cliënt en het meer betrekken van de omgeving, verbetert de situatie van de cliënt. Dit is waar het echt om draait.  

Slimmer werken 

Bij ons zijn alle modules altijd up-to-date. Hoe? Door slimmer te werken. Door alleen dat te doen wat nodig is, herhaling en verspilling te verbannen, te rapporteren op uitzonderingen en data eenmalig bij de bron vast te leggen. Hiermee bespaart u tijd en geld en heeft u continu een goed overzicht van de stand van zaken. Slimmer werken, zo doen wij dat.   

Intuïtieve gebruikersinterface 

Bij de ontwikkeling van het modulaire systeem is gekeken naar de dagelijkse werkzaamheden van zorgprofessionals. De gebruikersinterface is aangepast aan de rol en de ICT-kennis van de gebruiker, gebruikmakend van kleuren en iconen om meer duidelijkheid te creëren. En omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, presenteren wij de overzichten en rapporten – waar mogelijk – visueel.   

Solide organisatie  

Met ruim tien jaar ervaring in de zorgsector en uitgebreide expertise op het gebied van automatisering bieden wij een unieke en moderne applicatie voor betere zorg. We maken gebruik van de laatste technologieën en zorgen voor continue optimalisatie. Met trots breiden wij ons klantenbestand in verschillende deelgebieden binnen de zorg en internationaal steeds verder uit.  

Focus 

Wij focussen ons volledig op zorg. Focus op wat zorg uniek maakt om daar de oplossingen en producten op af te stemmen. Focus op herhaalbare en deelbare oplossingen. En focus op verbetering van de kwaliteit.  

Lees meer over XolitCare en haar aanpak

Contact opnemen

XolitCare B.V.
De Stuwdam 33-35
3815 KM Amersfoort

Telefoon: +31 (0)8 513 062 77
E-mail: info@xolitcare.com

Social Media

Benieuwd of XolitCare bij uw organisatie past? Wij komen graag bij u langs.