ICT partner

"Zorg doe je samen"

Onze visie

Xolitcare als uw ICT partner

Hoe kunnen wij uw helpen als ICT partner om uw business propositie verder te verrijken en gereed te maken voor toekomstige (slimme) groei?

Gebruikmakend van de reeds in gebruik zijnde systemen, quick wins  en aanvullende slimme tools kunnen wij technologie gebruiken om zowel zorgverleners, patiënten als partners en mantelzorgers optimaal te informeren en samen te laten werken.

Wij maken eerst een inventarisatie van wat u nu hebt en wat u graag zou willen bereiken.

Op basis daarvan kijken we naar:

  • Integratie mogelijkheden van bestaande systemen (hierbij is het uitgangspunt niet dat iedereen in hetzelfde systeem werkt maar een intelligente communicatiestructuur om de systemen die reeds aanwezig zijn goed met elkaar te laten ‘praten’),
  • Slimme technieken (zoals bijv. IoT en AI) om de processen verder te verbeteren,
  • Kennis en hulp door middel van intelligente -en proactieve apps en/of de mogelijkheden om te kunnen anticiperen op toekomstige zorgbehoefte.

Een voorstel voor een plan van aanpak is het resultaat van deze gedegen scan naar optimale technologische ondersteuning.

Technologie speelt bij ons een sleutelrol om goede zorg mogelijk te maken. Het credo is; klein beginnen, lering trekken en dan organisch laten groeien. ICT moet u ondersteunen in het leveren van goede zorg.

Er is een geweldige kans voor de gezondheidszorg om door het gebruik maken van technologische ontwikkelingen diensten toegankelijker, sneller en goedkoper te maken en de kwaliteit te verbeteren.

Xolitcare App

Wij bieden een tool die uw de mogelijkheid geeft om zelf een App in te richten voor uw mensen op de werkvloer. Altijd de juiste informatie, hulp bij vragen, handleidingen, laatste nieuws etc. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Contact opnemen

XolitCare B.V.
De Stuwdam 33-35
3815 KM Amersfoort

Telefoon: +31 (0)8 513 062 77
E-mail: info@xolitcare.com

Social Media

Voorbeeldfoto's

Benieuwd of XolitCare bij uw organisatie past? Wij komen graag bij u langs.